Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
onnekkaita.over-blog.com

Kaikkille onnekkaille casino pelaajille!

Näin pelaat Blackjackia älypuhelimellasi

 

 

Blackjackissä sinun täytyy saada korteillasi suurempi pistesumma kuin jakajan käsi. Pistesumman tulisi olla mahdollisimman lähellä 21, mutta se ei saa ylittää sitä.

 

Mobiili blackjackia pelataan klassisen blackjackin tavoin käyttäen tavanomaista 52 kortin pakkaa, joka sekoitetaan ennen jokaista kierrosta.

 

Kun jako on suoritettu, peli etenee seuraavanlaisesti

 

  • Jos menit yli 21, häviö tulee automaattisesti.
  • Jos jakajalla menee yli 21: sinulle tulee automaattisesti voitto.
  • Kumpikaan ei mene yli 21 ja jos sinulla on suuremmat pisteet kuin jakajan kädessä, voitat pelin.
  • Sinulla sekä jakajalla on pisteet tasan: tasapeli, jolloin saat panoksesi takaisin.
  • Jos saat jaon alussa pisteiksi suoraan 21: voitat blackjackin, joka on erityisen suuri voitto, joka maksetaan 2:1 suhteessa.

Jokaisella kortilla on tietty pistearvo, ja käden korttien pisteet lasketaan yhteen.

 

Korttien arvot ovat seuraavat

 

  • Numerokorteilla se on sama kuin korttien numero eli 2-10.
  • Kuvakorttien arvo on 10 pistettä.
  • Ässän arvo on 1 tai 11 pistettä.

 

Peli etenee seuraavasti

 

Aluksi asetat panoksesi pöytään. Jakaja jakaa itselleen ja sinulle kaksi korttia. Vain toinen jakajan korteista on näkyvissä.

 

Mikäli sinun aloituskorttien summa on 21, olet saanut blackjackin, joka on tietenkin voittokäsi. Saat voiton, joka on 3:2 asettamallasi panokselle. Mikäli jakajalta kuitenkin löytyy myös blackjack, tulee tasapeli.

 

Jos blackjackia ei tule, ovat seuraavat vaihtoehdot edessäsi

 

  • Ota lisäkortti.
  • Jää tähän, nämä kortit riittää, jolloin vuoro siirtyy jakajalle.
  • Antautuminen, surrender: Luovutat jaon, saat kuitenkin puolet panoksesta palautuksena. Tämä antautumissääntö josta on pelaajalle hyötyä, ei ole kuitenkaan aina käytössä.
  • Teet tuplauksen, double down: Tuplaat panoksesi ja sinulle annetaan yksi kortti. Vaikka uusi kortti olisi mikä tahansa kortti, tähän tuplattuun käteen ei voi saada enää lisää kortteja.
  • Splittaus: Splittaus tarkoitta sitä, että haluat jakaa kaksi korttiasi, joista tulee kaksi uutta kättä. Näihin molempiin käsiin jaetaan yhdet uudet kortit lisää. Sinulla on nyt pelattavissa kaksi kättä jotka ovat erilliset, ja joihin pätevät kaikki normaalit säännöt. Splittaussäännöt vaihtelevat eri pelipaikoissa esimerkiksi siitä, onko sallittua splitata uudelleen.

 

Saat jatkaa korttien ottamista niin pitkään kuin päätät itse. Mikäli summasi menee yli 21, olet hävinnyt jaon heti. Ollessasi tyytyväinen siihen tilanteeseen missä olet, jäät siihen. Jakaja ottaa tämän jälkeen itselleen kortteja ja sitten ratkaistaan tulos.

 

Kannattaa huomata, että jakajalla on aina automaattinen kaava jonka mukaan hän pelaa. Se on ilmoitettu pelipöydässä. Normaalisti jakaja ottaa kortteja siihen asti kun hän saavuttaa summan 17 tai enemmän.

 

Vakuutus: Mikäli jakajan ensimmäisenä korttina näkyy olevan ässä, sinun on mahdollista ottaa vakuutus. Eli laitat peliin summan joka on vain puolet alkuperäisestä panoksesta. Mikäli jakaja saa blackjackin, saat vakuutuksesi kolminkertaisena, jolloin jäät omillesi. Mikäli jakaja ei saa kuitenkaan blackjackia, peli etenee normaaliin tapaan mutta häviät vakuutuksen summan.

 

Huomioi, että blackjackin säännöissä on vaihtelua eri paikoissa, lähinnä split ja antautumis-säännöissä sekä siinä milloin tuplaaminen on sallittu.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post